Firma noastra ofera servicii de intocmire documentatii licitatii publice (SEAP), intocmire decont, consultanta tehnica pe perioada de derulare a lucrarilor contractate pentru domeniul de activitate constructii drumuri si poduri; intocmire oferta licitatii publice (SEAP) pentru orice domeniu de activitate.

Compania noastra dispune de specialisti cu experienta in activitatea de ofertare licitatii publice, coordonare si decontare a lucrarilor de constructii drumuri si poduri.

Oferim aceste servicii firmelor care desfasoara o activitate ce nu justifica crearea in cadrul firmei a unui post permanent si cu norma intreaga pentru un inginer devizier cu experienta in ofertare – licitare – decont lucrari. Astfel oferim atat o reducere a costurilor cat si o eficienta mai mare in cadrul procesului de ofertare – licitare – decont.

Documentatie Licitatii

Valorile noastre sunt reflectate în responsabilitatea pe care o simţim faţă de angajaţii şi clienţii noştri. Scopul nostru este de a construi relații de încredere reciprocă cu clientii noștri, precum și cu asociații noștri, atât din companie, cât şi din afara companiei. Integritatea și respectul arătate faţă de investitorii noştri şi faţă de operatorii şi comunităţile cu care interacţionăm, au un rol esenţial în construirea şi menţinerea relaţiilor solide şi de durată.

De la înfiinţarea companiei ne-am angajat să facem cunoscut antreprenoriatul, luptând pentru transparenţă, meritocrație şi corectitudine etică la toate nivelurile.

Întrucât compania noastră este prezentă în mod activ pe diferite pieţe internaţionale, acordăm atenţie deosebită asigurării conformităţii cu legislaţia în vigoare în fiecare ţară. Suntem obligaţi prin codul nostru de etică să acţionăm cinstit şi cu un simţ al responsabilităţii sociale, respectând legea fiecărui stat şi îndeplinind obligaţiile fiscale aferente